Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

Heren 1 HGC pakt 3 punten bij Oranje Rood

12-3

10 maart '19: Heren 1 Oranje Rood - HGC: 3 - 5

Heren 1 HGC deed goede zaken in een stormachtig Eindhoven. Het goal viel om, er woei een boom om op de parkeerplaats etc.

Dat hinderde HGC niet. In no time stond er 0 - 3 op het scorebord. Max Plennevaux liet weten dat hij terug was en tekende voor de 1e twee doelpunten. Daarna was het Olivier van Tongeren die op aangeven van Ashley Jackson de derde maakte. Een sterke eerste helft moet ook coach van Ass gedacht hebben. De HGC-supporters die wind en regen hadden getrotseerd om erbij te zijn, waren zeer tevreden. Het werd wel duidelijk dat Oranje Rood het er niet bij liet zitten. In de 2e helft stond er 2-3 op de teller. Reden voor Nick Budgeon om vanuit een cornervariant aangespeeld door alweer Ashley Jackson de bal snoeihard achter OR doelman Blaak te parkeren: 2-4. In de 66ste minuut kwam Oranje Rood toch nog op 3-4. Maar het mocht niet baten. In minuut 70 knalde Floris van der Linden de 3-5 erin. HGC was zeker van de welverdiende zege. Belangrijke punten!

En nu dus een dubbelweekend op 2 locaties:

Vrijdagavond 15 maart om 20:30 uur THUIS
Heren 1 HGC - Tilburg

Zondag 17 maart om 14:45 uur UIT
Heren 1 Amsterdam - HGC

HGC-ers, kom onze mannen aanmoedigen. Het wordt zeer gewaardeerd!

Er werd op 10 maart '19 gescoord door:

v.l.n.r. Max Plennevaux 2x, Olivier van Tongeren, Nick Budgeon en Floris van der Linden

Uitslagen , stand per 10-3-'19:

programma 15 én 17 maart:

bron: www . hockey . nl

Video's:
Voor een samenvatting van deze wedstrijd, alsmede een interview met Seve van Ass en met coach Paul van Ass over Ashley Jackson, kijk op de homepage van www.hgc.nl of op de HGC app naar "HGC TV ".

Bekijk de mooie reportage over topsportman Ashley Jackson gemaakt door NOS Studio Sport, uitgezonden op 10 maart j.l.