Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 Den Bosch - HGC werd 2 - 1

11-4

8 april 2018

Mooi weer, de absolute wil om te winnen in Den Bosch. H1 HGC wil ondanks blessureleed alles op alles zetten om hier punten pakken. Er waren HGC supporters ter plekke. Den Bosch en HGC waren aan elkaar gewaagd. Het was geen geweldig mooie partij die het publiek te zien kreeg. In de tweede helft was er wat meer actie, zeker aan de zijde van HGC. Nadat Den Bosch in de 34e minuut de 1 - 0 noteerde, kwam HGC door Jorrit Croon in de 36e minuut op 1 - 1. Daarna wilde het aan beide zijden maar niet echt lukken. Ook deze keer werden de paar aan HGC toegekende corners helaas niet verzilverd. Men was aan het denken dat er dan uit gelijkspel tenminste één punt zou komen. Maar nee. Letterlijk vlak voor het eindsignaal frommelde Den Bosch toch een bal achter HGC doelman Sam van der Ven. Het was helaas weer een domper op een voor HGC moeizaam verlopende tweede helft van het seizoen .

Er komen nog een paar wedstrijden aan. De eerstvolgende is een avondwedstrijd op - leuker kunnen we het niet maken - vrijdag de 13e, thuis tegen HC Rotterdam. Op zondag 15 april UIT tegen Almere, ook een niet te onderschatten opponent.

VRIJDAG 13 april 20:30 u THUIS  Heren 1 HGC - Rotterdam

Zondag 15 april 14:45 u UIT  Heren 1 Almere - HGC

kom Heren 1 HGC aanmoedigen, we moeten er zijn voor het team!