Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 HGC wint met 2 - 6 van Pinoké

22-3

In een ijzig koude wind werd vrijdagavond 16 maart de wedstrijd Heren 1 HGC - Pinoké gespeeld. Het mag gezegd worden er waren zeker een hoop HGC-supporters om ons team aan te moedigen. Na de nederlaag tegen Bloemendaal thuis was het mooi om te zien dat onze mannen er goed tegenaan gingen. Het regende goals en het leek er even op dat HGC doelman Sam van der Ven zijn goal schoon kon houden, maar de corner van Pinoké bleek tweemaal ( 43e en 58e minuut ) effectief 1-5, 2-5. Er werd aan HGC zijde wel lekker gescoord en dat geeft het team vleugels, hoe koud het ook was.

Tristan Algera scoorde in de 10e minuut de openingstreffer uit een strafcorner. 7 miunten later zette Jorrit Croon de 0 - 2 op het scorebord. in de 22e minuut Lucas Martínez 0 - 3 waarna 4 minuten later Jorrit Croon alweer toesloeg: 0 - 4. Rik van Kan wist in de 40e minuut de 0 - 5 in te tikken. In de 60e minuut maakte Martínez het af op 2 - 6.

HGC was heer en meester in Amstelveen. Drie volle punten in de knip. Dat geeft vertrouwen!

De voor zondag 18 maart geplande treffer in Tilburg kon door het koude weer en sneeuw niet doorgaan. Er wordt een inhaalwedstrijd gepland. Nader bericht volgt.

De eerstvolgende wedstrijd is thuis op HGC zorg dat je erbij bent.

Zondag 25 maart 0m 14.45 uur THUIS Heren 1 HGC - Amsterdam

Het team is blij met veel HGC-supporters ter plekke!

Stand per 18 maart, (waarin aantal clubs door afgelastingen een ronde achter lopen)