Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 HGC wint met 3 - 2 van Den Bosch

16-10

Herfstvakantie met wel heel erg mooi weer en toch volop HGC-supporters langs de lijn. Heren 1 wilde punten binnenharken. Maar de eerste helft liet zien dat dat geen makkie zou zijn. Het was een moeizame start en HGC was niet erg effectief. Den Bosch knalde al snel, in de 4e minuut, de 0 - 1 erin. Het antwoord liet op zich wachten tot in de 45e ! minuut toen Tristan Algera vanuit zijn bekende strafcorner de 1 - 1 neerzette. Nick Budgeon tekende vlak daarna voor de 2 - 1. Het werd nog spannend toen Den Bosch in de 52e minuut de stand op 2 - 2 bracht. HGC's Willem Rath vond dat ook geen plezierig idee en scoorde, zijn allereerste in HGC "dienst", in de 59e minuut: 3 - 2. Eerlijk gezegd kwam Den Bosch nog akelig dichtbij de gelijkmaker. Een stief kwartier hield het HGC-publiek de adem in en waren de felbegeerde 3 punten binnen. Uitzicht op de play-offs plek is er nog steeds.

Wij op HGC weten dat onze Mini's van de Week een belangrijke aanjager zijn voor Heren 1 en dat was natuurlijk ook deze keer zo. Annicke Oosting en Kim Kappert van het wereldberoemde ME3 hadden de middag van hun leven!

En nu dus op naar HC Rotterdam. Voorwaar geen gemakkelijke klus. Een uitdaging dus. Heren 1 HGC is van plan om te vlammen in Rotterdam. Let op de wedstrijd begint i.v.m. Ziggo Sport TV opnamen om 12:30 uur! Het is vlakbij dus kom HGC daar aanmoedigen!

Zondag 22 oktober a.s. 12:30 uur Heren 1 Rotterdam - HGC

terugkijken de wedstrijd van 15 oktober?

Voor de Ziggo Sport videosamenvatting: klik hierop