Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Inschrijving voor Skills & Tricks geopend!!

12-5

Vanwege groot succes organiseert HGC onder de nieuwe naam van HGC Skills & Tricks een nieuwe sessie trainingen voor de echte fanatiekelingen uit onze eigen jeugd. Wederom ondersteund door onze zeer gewaardeerde hoofdsponsor ABN AMRO, die talentontwikkeling van de jeugd op HGC hoog in het vaandel heeft staan. Elke deelnemer ontvangt dan ook een door ABN AMRO gesponsord shirt.


De trainingen worden gegeven door onze eigen toptrainers en tophockeyers, waaronder spelers uit Heren 1, en zijn gericht op het verbeteren van de individuele technieken. Inschrijving staat open voor de E, D en C jeugd. Een groep bestaat uit minimaal vier en maximaal acht deelnemers. Het streven is één trainer op vier tot zes kinderen zodat veel aandacht aan elk kind gegeven kan worden. 


Je kunt je hiervoor individueel opgeven. De kinderen worden ingedeeld op gelijkwaardig niveau. Mocht dat gezien het aantal inschrijvingen niet mogelijk zijn, dan zullen wij dat laten weten. Het is ook mogelijk je met teamgenoten als groep op te geven. 


Het komende blok vindt plaats op zaterdag 21 en 28 mei en 4 juni as. 
-voor de E-jeugd van 16.15 - 17.15 uur 
-voor de D- en C-jeugd van 17.15 - 18.30 uur.


De kosten voor de E-jeugd bedragen € 75,00 en voor de D- en C-jeugd € 95,00. Je kunt je niet voor één training inschrijven. 


Wil jij je techniek op een hoger peil brengen? Schrijf je dan snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.


INSCHRIJVEN VOOR DE TRAININGEN KAN VIA DE SITE: http://www.hgc.nl/HGC30/item?ID=4804.


Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

 

HGC TV