Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

Bedrijfshockey 2020-2021, Nieuws en Mededelingen


Zodra het bekend is wanneer er in teamverband gespeeld mag gaan worden zullen wij een nieuwe wedstrijd planning maken en de teams informeren.============================================================================================
 

In memoriam

Tot onze grote droefheid vernamen wij dat op 4 september 2020 op 97-jarige leeftijd is overleden ons zeer gewaardeerde lid van de Commissie Bedrijfshockey en Gazelle 


Henk Dijxhoorn


 

Henk is in seizoen 1983/1984 toegetreden tot de Commissie Bedrijfshockey als coördinator voor de wedstrijden welke toen ook op Kieviten werden gespeeld.

Ook nadat er op Kieviten geen Bedrijfshockey meer werd gespeeld heeft Henk op HGC geassisteerd bij de organisatie van de Bedrijfshockey competitie en heeft daarmee in totaal 22 jaar bijgedragen aan het succes van het Bedrijfshockey in de Haagse Regio.

Voor deze verdienste is Henk, een Kieviten man in hart en nieren, maar met blauw HGC-bloed in de aderen, in 2000 benoemd tot "HGC Gazelle

Dit alles naast zijn niet aflatende inzet voor het Haagse Shell Bedrijfshockey team.

Als enige van alle Shell teams die in Nederland aan Bedrijfshockey deelnamen wist hij telkens voor de Haagse teams een budget los te krijgen bij de grote bazen van Shell voor deelname, kleding, sticks en de kratjes na afloop van de wedstrijden !! Dit werd ook op de cent nauwkeurig verantwoord en uitgetypt om dit verslag vervolgens bij zijn ‘geldschieter persoonlijk te gaan brengen!

In 2009 vierde hij zijn 50 jaar Bedrijfshockey met Shell en ontving daarvoor een speciale oorkonde van de KNHB uit handen van Arno den Hartog .

Bij zijn definitieve afscheid in 2014 (op 90 jarige leeftijd !!) is er door Shell een permanente wisselbokaal geschonken aan de BHR : De Henk Dijxhoorn bokaal. Deze wordt nu elk jaar uitgereikt aan het beste team uit de A poule in Haagse Regio.


Shell is onder leiding van Henk nog steeds recordhouder Nederlands Kampioen Bedrijfshockey!

HGC zal Henk met eerbied gedenken. Wij wensen zijn familie veel sterkte toe in deze zware tijd.

Ernst-Jan Beukers


Het afscheid zal op vrijdag 11 september in familiekring plaatsvinden in het "Huys van Herinnering”.
Na de officiële dienst zal Henk nog één keer langs De Kieviten rijden om hem daar de laatste groet te brengen.


 

Nieuws

22 september 2017
Bezoekersregistratie
 

HGC TV