Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

HGC Winter Familiedag 8 december as

29-11

Beste mini’s, jeugd, ouders, senioren, oud-leden en al jullie vrienden en familie,

 

Graag nodigen wij jullie hierbij van harte uit voor de Familiewinterdag op 8 december aanstaande op HGC! Die dag wordt de Haagse derby tussen HGC Heren 1 en KZ Heren 1 gespeeld en daaromheen is een geweldige dag vol (winters) vertier voor jong en oud georganiseerd!

 

De familiewinterdag begint vanaf 13.45 uur. Voor de kinderen zijn er strippenkaarten verkrijgbaar waarmee ze geschminkt kunnen worden, limonade en popcorn kunnen halen en een échte HGC plaktattoo krijgen! Ook is er een coole Kicks ’n Sticks arena waarmee je vette trucs kan oefenen. En wat dacht je van een echte snelheidsmeter: wie verslaat de sleepcorner van Mink van der Weerden met 120 km/uur?

 

De innerlijke mens wordt uiteraard ook goed verzorgd met winterse lekkernijen zoals erwtensoep, glühwein, warme chocolademelk en broodjes Unox.

 

Na de wedstrijd spelen er bandjes van Wassenaarse jeugd onder leiding van Popschool Remco Visker en is er een Vraag maar Raak sessie met een aantal spelers uit Heren 1. Heren 1 zal ook achter de bar te vinden zijn waar zij met liefde je biertje zullen tappen (of cola zullen inschenken natuurlijk!).

En heb je na deze vrolijke en gezellige dag geen zin meer om te koken? Blijf dan gezellig eten! Erik maakt een overheerlijk stamppottenbuffet! Als je zeker wilt zijn van een plaatsje aan tafel: schrijf je dan gauw in via [email protected].

 

De familiewinterdag is voor iedereen vrij toegankelijk. Neem dus vooral vrienden, buren en familie mee! Wij kijken uit naar jullie komst!

 

Hartelijke groeten,

 

De Familiewinterdagcommissie

  

 

HGC TV