Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Bram Lomans coacht MD10

19-11

Zaterdag 9 november jl. was het zover!

 

Bram Lomans droeg zijn steentje bij aan het coachen van MD10. De meiden en de coaches keken er al even naar uit en het heeft z’n uitwerking niet gemist! MD10 won beheerst met 4-1 van HDS. Geen eenvoudige wedstrijd maar vanaf het begin stonden de dames waar ze moesten staan. 

Het begon met een sessie in de kleedkamer waar iedereen alle aandacht had voor het bord waarop de strategie werd uitgetekend. Het ‘kommetje’ werd kundig overgebracht en de veldposities werden in achter, midden en voorspelers verdeeld waaraan tevens vaste wissels zijn toegekend.  Voor de meiden gaf dit duidelijkheid en voor de coaches de nodige rust in de wisselallocatie waardoor alle focus op de wedstrijd gelegd kon worden.  

 

Tijdens de wedstrijd blijft het de uitdaging om iedereen op hun eigen positie te laten spelen en geen kluitjes te vormen. Dit werd goed opgevangen door de voorhoede spelers bij de cirkel te laten staan zodat het middenveld altijd een snelle afspeelmogelijkheid heeft! Isabeau, Bebine en Jasmijn hebben dankbaar gebruik gemaakt van deze ruimte. 

MD10 houdt deze lijn vast en gaat op voor de toppositie in deze poule. Veel dank Bram!

 

HGC TV